Welkom!

In hetzelfde gebouw als de Kohnstammschool vind je kinderopvang Kibeo Reigerstraat. Je kind (0 t/m 12 jaar) wordt met open armen ontvangen door de vaste pedagogisch medewerkers. De medewerkers weten precies waar je baby behoefte aan heeft en een peuter leert spelenderwijs elke dag nieuwe dingen door Peuterstart. Na schooltijd ontwikkelt je kind op de BSO zijn of haar talent dankzij het leuke en leerzame activiteitenaanbod.

Extra leuk

• We zijn een kleinschalige vestiging met volop aandacht voor je kind.
• We zijn gevestigd in de Kohnstammschool, waarmee we nauw samenwerken. Daarom is er een vloeiende overgang tussen opvang en onderwijs.
• Onze speciaal opgeleide babyspecialisten staan klaar voor je baby en zorgen ervoor dat hij of zij zich op het eigen tempo kan ontwikkelen.
• Spelenderwijs wennen aan de kleuterklas: de peuters bezoeken eens per week samen met hun vertrouwde pedagogisch medewerker de kleuterklas van de basisschool.
• We gaan vaak naar buiten en spelen op het ruim opgezette speelplein.

 Via het ouderportaal en de Facebookpagina kun je zien wat je kind op een dag allemaal beleeft en leert!

Wil je kijken of Kibeo bij jullie past? Dan ben je van harte welkom voor een rondleiding! Je kunt een afspraak maken met de vestigingsmanager, Dewi Traas (d.traas@kibeo.nl). Je bent ook welkom om eens binnen te stappen bij Kibeo Reigerstraat of neem eens een kijkje op onze vestigingspagina op de website. We maken graag kennis met jou en je zoon of dochter!

Openingstijden

De dagopvang is geopend op ma t/m vrij van 7.30 uur tot 18.30 uur

De peutergroep is geopend van ma t/m vrij van 8.00 uur tot 17.30 uur

De BSO is geopend van ma t/m vrij:
Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur
Naschoolse opvang tot 18.30 uur